Edb forsikring


Du er logget ind som :
Forhandler menu:

Eksempel på webshop
Banner til website
Salgshåndbog (PDF)
Salgsmateriale
Vis profil
Vis profil
Ris og ros
Log ud

Forhandler stamdata 

Ordrebekræftigelse sendes til:
telefon Ring mig op
DÆKNINGER INFORMATION KONTAKT LOGIN
Vores forsikring i forhold til købelovens reklamationsret

Købelovens reklamationsret er opdelt i 2 faser. De første 6 måneder gælder der en særlig formodningsregel. Her er det sælger der skal bevise, at fejlen ikke var til stede da du købte varen. De resterende 18 måneder er bevisbyrden omvendt. Her skal du påvise, at fejlen også var tilstede da varen blev leveret.

De grønne områder i illustrationerne herunder viser hvordan du er dækket. Bemærk venligst, at forsikringen ikke dækker de fejl, der er omfattet af garanti eller købelovens reklamationsret. Disse fejl skal ifølge loven dækkes af forretningen eller importøren. I garanti- og reklamationsperioden supplerer forsikringen din dækning således, at du opnår en komplet dækning, både mod funktionsfejl, uheld og indbrudstyveri. Når reklamations- retten udløber dækker forsikringen ligeledes funktionsfejl. Med vores forsikring får du således en total dækning i op til 5 år fra købsdatoen.

Købelovens reklamationsret 1. år 2. år 3. år 4. år 5. år
Hændelige uheld
Selvforskyldte skader
Hvis du taber udstyret
Hvis du spilder væske i udstyret
Overspændning
Indbrudstyveri
Skade der afhjælpes ved rensning
Transport af TV over 24"
Funktionsfejl Reklamationsret 6 + 18 mdr.


Total dækning 1. år 2. år 3. år 4. år 5. år
Hændelige uheld
Selvforskyldte skader
Hvis du taber udstyret
Hvis du spilder væske i udstyret
Overspændning
Indbrudstyveri
Skade der afhjælpes ved rensning
Transport af TV over 24"
Funktionsfejl Reklamationsret 6 + 18 mdr.
Generelt om købeloven, garanti og reklamationsret

Ordene "reklamationsret" og "garanti" bruges ofte i flæng, og det er uheldigt, da det juridisk set langt fra er det samme. Reklamationsret er den ret, som købeloven giver dig til at klage over mangler ved en vare, mens garanti er noget mere, noget "oveni" som sælgeren, producenten eller forhandleren lover dig.

Der findes ingen lov, der forpligter sælgeren (forhandleren / forretningen) til at give dig nogen form for garanti på varen. En aftale om garanti er noget man individuelt aftaler sig til med sælgeren.

Sælgeren skal derimod overholde købeloven, der sikrer dig (som forbruger) 2 års reklamationsret mod fejl og mangler på udstyret.

Reklamationsretten og de 2 faser:

1. Formodningsreglen.
De første 6 måneder gælder der en særlig formodningsregel. Det betyder, at når der reklameres over en fejl indenfor de første 6 måneder, formodes fejlen at have været tilstede på købstidspunktet. Det er således sælger, der skal godtgøre, at fejl der konstateres de første 6 måneder ikke var til stede på købstidspunktet, men er opstået senere.

2. De resterende 18 måneder.
De resterende 18 måneder er bevisbyrden omvendt. Her er det køber (forbrugeren) der skal godtgøre, at fejl der konstateres også var til stede på købstidspunktet.

Garantiaftaler
Hvis sælger yder en egentlig garanti på udstyret skal dette fremgå af din ordre-/slutseddel, fakturaen eller et særskilt garanticertifikat, der beskriver garantiens vilkår.

Når sælger giver garanti er udgangspunktet, at denne dækker alle funktions- og materialefejl, der opstår inden for den aftalte garantiperiode. Sælger skal således reparere disse uden omkostninger for køber. De eneste rimelige undtagelser er misligholdelse samt forbehold for fejl, der følger af normal slitage, udgifter til almindelig vedligeholdelse samt hændelige uheld og skade/fejl, der skyldes en udefra kommende hændelse.Forsikring til iPhone - bestil online
EDBforsikring.dk ejes af USG DANMARK.
© USG DANMARK - STAMHOLMEN 175 - 2650 HVIDOVRE - TELEFON 70 210 410 - CVR NR. 18850508 - POST@USGDANMARK.DK
Alle forsikringer - EDBforsikring.dk
Forsikring til mobil Forsikring til Kamera Forsikring til TV & Hi-Fi Forsikring til IT udstyr Forsikring til hvidevarer

iPhone Spejlrefleks kamera LCD TV Apple Macbook Vaskemaskiner
Smartphone Pocket kamera LED TV Apple iMac Komfur
HTC mobil Video kamera Plasma TV Bærbar PC Tørretumbler
Samsung mobil System kamera 3D TV iPad Apple Køleskab
Nokia mobil Kamera alle øvrige TV alle øvrige Tablet alle øvrige Køle-fryseskab
Mobiltelefon alle øvrige   Hi-Fi anlæg Stationær PC Opvaskemaskiner
    Projektorer Printere Ovne til indbygning
    Spillekonsoller Scannere Kogeplader
    iPod Projektorer Fryseskabe
    Hi-Fi produkter Stationær Apple  
Dette site benytter cookies. Ved at bruge sitet accepterer du dette.  Læs mere                        OK


USG Danmark er en dansk forsikringsagent virksomhed etableret i 1995. Vi er den førende udbyder af produktforsikringer på internettet med stor viden og erfaring indenfor vores felt. Vi tilbyder forsikring til; Bærbar computer herunder Apple Macbook, Tablet PC og iPad, mobiltelefoner herunder iPhone og andre Smartphones, TV, Hi-Fi, Foto- og Videokamera samt hvidevarer.

Vores forsikringstilbud gælder både for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Vi markedsfører endvidere produktforsikring under følgende brands: Mobilforsikring, Totalforsikring, Serviceforsikring, EDB forsikring og All-risk forsikring.

Copyright USG DANMARK since 1995.